Dones

gener 12th, 2010

Al llarg de la història les dones han sigut reconegudes com l’origen del mal. Hem sigut reconegudes com una especie inferior i també com a ment inferior. Des d’aqui pose en manifest el meu agraïment per les primeres dones que donaren el primer pas en la història per donar-se a conèixer i rebel·lar-se contra la tirania que exercien la majoria dels homes i també certes dones, ja que nàixer en un temps així i una educació on l’home ha sigut sempre superior moltes seu van creure.
Montserrat Roig posa a dispocició de tots una crítica sobre la literatura d’homes i dones. Diu que les paraules són les mateixes i per tant no hi ha home ni dona més intel·ligent que ningú. Tots som persones, cadascú té la seva visió del món i per això hi han diverses opinions. Tothom avui en dia és respectat sense cap diferenciació de sexes (llevat d’alguns llocs de treball que per qüestions psicològiques els convé més a una dona o a un home, ja que la dona té la capacitat de no barallar-se, com l’home pot tindre altres capacitats, però sempre existeix la contrarietat).
Tant els homes com les dones som iguals i açò l’autora ho posa de manifest al llibre on diu L’autora diu: “els homes han inventat a la dona a través de la literatura. Els seus personatges femenins són la projecció dels seus somnis i desigs.” (pàg. 86). Per altra banda també diu: “¿No ho fem, nosaltres amb els nostres personatges masculins?” (pàg. 86), amb aquestes dues frases iguala l’home a la dona o a la dona amb l’home.
En definitiva ningú es millor que ningú, tant les dones com els homes tenim capacitats, algunes diferents, però en definitiva som persones.


Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Lloc web

Speak your mind


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 12 12 ?